به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام علی دشتکی ظهر چهارشنبه در جلسه معارفه مسئول جدید دارالقرآن الکریم زنجان، افزود: مجریان و متولیان امر فرهنگ و دین باید با برنامهریزی براساس قوانین حاکمه بر نظام جمهوریاسلامی و راهبردهای قرآن کریم، زمینه را برای بومیسازی فعالیتهای این حوزه آماده کرده و برای رهایی قرآن از محجوریت، فرصت قرآنی بودن نظام را قدر بدانند.
وی باا اشاره به اینکه رهایی انسان از پوچی و بیهدفی در سایه معنویت، امکانپذیر است، گفت: مسئولان جامعه قرآنی بهعنوان یک مرجع تأثیرگذار، باید راهبردهای قرآنی را مورد توجه قرار داده و معنویت و اخلاق را زیبنده این جامعه بدانند.
حجت الاسلام دشتکی افزود: با بررسی ادیان مختلف الهی و همچنین جست و جو در نظرات علمی دانشمندان در حوزه اخلاق و معنویت، نزدیک شدن نظرات و فرضیهها به حقیقت، برگرفته از نگاه توحیدی یک منبع به دست آمده و ریشه این نگاه نیز به طور جدی، در قرآنکریم بیان شده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان، راهبردهای قرآنی را جهت رهایی انسان از پوچگرایی و تأمین نیازهای مادی و معنوی انسان ضروری دانست و ابراز کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران با قدم برداشتن در ابعاد مختلف اجتماعی و مبنا قرار دادن قرآنکریم، بهعنوان کتاب مقدس و راهبردی خود، محور حرکت خود را تعیین کرده و در حوزه فرهنگی – دینی حرکت مؤثری انجام داده است.
حجتالاسلام دشتکی افزود: از آن جایی که کلید ورود به قرآن، بحث یادگیری آن است و حرکت در این مسیر، باید بومیسازی شود، نگاه قرآنی مسئولان استان با همکاری جامعه عظیم قرآنی، قدمی موفق در راستای آمزوش و یادگیری و در نهایت ورود به بحث عظیم قرآن کریم خواهد بود.
وی با اشاره به اتحاد و انسجام مورد تأکید امام خمینی(ره) افزود: مسئولان جامعه قرآنی، با تبدیل آسیبهای هرچند کوچک به فرصت، در راستای اتحاد و انسجام در حوزه فعالیتهای فرهنگی – دینی قدم برداشته و این اتحاد و انسجام، خود مایه حیات این جامعه خواهد بود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان، تأکید کرد: انسان به صورت فطری، الگوپذیر بوده و اگر این الگو براساس راهبردهای قرآنی ارائه شود، خلاءها از بین رفته و خواست نظام برای انتقال پیام قرآنی، محقق خواهد شد.
همچنین علی کوثرینیا، مسئول جدید مؤسسه دارالقرآنالکریم تبلیغات اسلامی استان زنجان، با اشاره به این که سازمان تبلیغات اسلامی بهعنوان اولین دستگاه فعال در زمینه قرآن پس از انقلاب اسلامی ایران، در سه دهه عمر قرآنی خود منشاء خدمات قرآنی فراوانی بوده است گفت: با توجه به رسالت سازمان تبلیغات اسلامی در خدمت به مردم کشور، یکی از شاخصههای تأثیرگذار ار فرآیند امر خدمت، ترویج فرهنگ و مفاهیم قرآنی کریم در سایه مؤسسات دارالقرآنالکریم است.
علی کوثری نیا افزود: فعالان قرآنی با بازدهی بیشتر و پرهیز از فعالیتهای نمایشی فاقد بازده، در مسیر حمایت، هدایت و نظارت که وظیفه اصلی تبلیغات اسلامی است، حرکت کرد و با سعه صدر، این فعالیتها را به سر منزل مقصود میرسانند.
مسئول جدید مؤسسه دارالقرآنالکریم تبلیغات اسلامی زنجان، با اشاره به آیه "خوف علیهم و لایحزنون" ادامه داد: به برکت پیروزی انقلاب اسلامی، کتاب قرآن جایگاه اصلی خود را به دلیل تدوین دانشنامهها و ایجاد مؤسسات قرآنی پیدا کرده و خدمت در راستای قرآنکریم بدون ترس و شکست در حال انجام است.
نظر شما